Activiteiten

Bijna iedere maand worden een of meerdere activiteiten georganiseerd door de vereniging. Dit overzicht geeft een indruk van de jaarlijks terugkerende activiteiten.

Proefjes- en parcourtjesdag
Deze dag organiseren we een oefenconcours waar je zowel een dressuurproef als springparcours kunt rijden. De jury zal je een uitgebreide uitleg geven over hetgeen je gereden hebt.

Concours Hippique Loenen
Dit is onze jaarlijks terugkerende outdoor wedstrijd, die gehouden wordt op de prachtige schaapsweide midden in het bos De Loenermark in Loenen. Zie Meiconcours voor meer informatie.

Vrijwilligersbarbecue
Deze bbq is om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet bij ons Concours Hippique.

Bosritten
Zeer regelmatig organiseren we een rit in onze mooie omgeving de Loenermark.

Ruiterkamp
In de zomervakantie wordt een ruiterkamp georganiseerd. Iedere dag is er les of een mooie rit en daarnaast is er tijd voor spelletjes. In het najaar is er een re√ľnie van het ruiterkamp om samen foto's te kijken en na te genieten van de leuke week.

Loenense Moandag
Bij dit Loenense evenement verzorgen wij als club ponyritjes, we bakken pannenkoeken en verkopen diverse drankjes.

Clubkampioenschappen
In september strijden onze leden om de eretitel Clubkampioen te winnen. Op zaterdag wordt er een cross gereden in het bos. Op zondag rijdt iedere een dressuurproef en een springparcours. Degene die dat het best doet mag zich het hele jaar clubkampioen noemen en wordt op gepaste wijze ingehuldigd. Je mag ook meedoen met minder onderdelen, maar dan ding je niet mee naar de titel Clubkampioen.

Sinterkerstviering
Voor deze middag/avond hebben we lootjes getrokken en worden leuke surprises en gedichten gemaakt. We sluiten af met een gezamenlijke gourmet.