Welkom bij PSV de Loenermarkruiters

Paardensportvereniging De Loenermarkruiters is een gezellige, kleinschalige vereniging voor zowel de recreatieve ruiter als de wedstrijdruiter. Zeer regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor de leden.

Het clubterrein met het clubhuis en de recent vernieuwde buitenbak is gevestigd aan de Horstweg te Loenen op de Veluwe.

Laatste nieuws:


Meet moment

Op 15 mei wordt er voor de leden een meet moment georganiseerd. Van de Bixie tot en met de ZZ-licht!

Onze sponsors

Sept 2019

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport


Juli 2019

Dinsdag 16 juli(aan het eind van de dag ) kunnen we geen gebruik maken van de bak ivm werkzaamheden .

Onze clubkampioenschappen zijn dit jaar iets later dan normaal nml zaterdag 12 en zondag 13 oktober . Zet alvast in je agenda!


Mei 2019Maart 2019

Working Equitation bij de Loenermarkruiters! 😎☀️
Met instructeurs Monique Pot en Henri Jacobsen


Mei 2018


31 Maart 2018

Super resultaat voor Senna Wusten op NK springen.

Senna Wusten trad gisteren met haar paard Casus aan in het B springen op het Nederlands Kampioenschap in Ermelo. In een super sterk deelnemersveld reed zij een mooi basis parcours en wist daarna in de barage ook foutloos te blijven. Met mooie stijlpunten behaalde zij uiteindelijk een prachtige 7e plek.

7e van Nederland dus ! Een reden om heel erg trots te zijn ! Gefeliciteerd Senna !

11 maart

Renee Schefczyk knalt op NK !

Gisteren heeft Renee Schefczyk met haar pony Ferrari deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap in Ermelo. Met een mooie proef in de L1 dressuur wist zij ruim 64 % bij elkaar te rijden en eindigde daarmee op een prachtige 5e plaats. Een topprestatie waar ze met recht trots op mag zijn !
Namens de club dan ook van harte gefeliciteerd en wij zijn met zn allen reuze trots op deze combinatie !

Februari 2018

Twee van onze aller, allerkleinste leden gingen vandaag op stap voor een heuse Bixiewedstrijd in Gorssel. Deze mini's, die op de zaterdagochtend door juf Diana Kraal, vertrouwd gemaakt worden met de beginselen van het paardrijden, zetten samen een super prestatie neer. Ze gingen namelijk in beide Bixie proeven met de prijzen aan de haal. In de 1e proef behaalde Annouk Hammink met haar pony Blue een 1e prijs en was Tessel Verwey met de oude getrouwe Lady 2e. In de 2e proef deden ze het andersom en was Tessel 1e en Anouk 2e. Beide dames gingen met linten en leuke andere prijzen naar huis.


Anouk en Tessel rijden op de zaterdagochtend in de miniles. In deze les rijden de allerkleinsten die beginnen aan een touwtje en dan lanzamerhand steeds meer zelfstandig gaan rijden. In deze les is nog plek voor meer mini's
Meer info is te vinden op onze website.
September 2016

De eb en vloedbak krijgt al redelijk vorm!

Januari 2016

Op 23 Januari zijn de Regiokampioenschappen paarden verreden. Aranka Berends behaalde met Cerona een 18e plek met een percentage van 62,17% in het L1. Ook Ellen Treep heeft gestart, zij behaalde twee keer een 5e plaats met Eurostar ET in het Z2. Vera van Verre behaalde met haar paarden Londen en C'est la vie een 23e en een 14e plek in het ZZL en Z2. Inge van der Sluis behaalde met Fuego een 2e plek met een percentage van 67,83% in het B en is hiermee afgevaardigd naar het NK.